DONDERDAG 14 FEBRUARI: LEDENVERGADERING

hamer.gifAanstaande donderdag 14 februari is de ledenvergadering van Hattem Petanque. De aanvang is om 19.30 uur. Plaats van handeling is dit keer weer ons eigen clubhuis.
We gaan er natuurlijk vanuit dat jullie allemaal komen maar ben je verhinderd meld dit dan even aan onze secretaris Ben Kort (ben@hattempetanque.nl).

Naast het wel en wee van de vereniging natuurlijk ook de uitreiking van de mixjaarprijzen van de dinsdag en donderdag.
Zoals vastgesteld mogen prijswinnaars die niet aanwezig kunnen zijn op de ledenvergadering iemand machtigen om de prijs in ontvangst te nemen.
Diegene die gemachtigd is kan voor de prijswinnaar kiezen uit de prijzentafel.
Dit dient wel vooraf aan het bestuurslid wedstrijdzaken kenbaar gemaakt te worden (albert@hattempetanque.nl). Mocht je niemand machtigen en niet aanwezig zijn dan zal een van de overgebleven prijzen voor je worden geloot en heb je dus geen keuze.

 

DONDERDAG 14 FEBRUARI: LEDENVERGADERING en NPC

Een punt die aan de orde zal komen is het voornemen om met Hattem Petanque aan de NPC (Nationale Petanque Competitie) deel te nemen.
Een voorlopige eerste inventarisatie gaf aan dat er voldoende leden zijn die de eer van onze club hoog willen houden bij deze competitie en de ervaringen van andere verenigingen in de regio zijn heel positief. Daarom willen we nu alle leden vragen wie er één of (liever) meerdere keren deel uit wil maken van dat competitieteam.
Het zou mooi zijn als we Hattem Pétanque goed op de kaart kunnen zetten!

Hieronder een lijst waar je eventueel data kunt noteren om wel of niet mee te doen.

Opgave formulier (excel)              opgave-formulier (pdf) 

Je kunt je aanmelden bij Ben Kort (b.kort@hattempetanque,nl) of
bij Gerrit van Schagen (gerritvs@hattempetanque,nl).
Mondeling aanmelden bij Gerrit of Ben kan ook.

NPC info

npc.jpg

 NPC staat voor Nationale Petanque Competitie en is de nieuwe competitievorm binnen de petanque-wereld. In poules van 8 verenigingen wordt een hele competitie gespeeld in overdekte locaties. Voor Hattem Pétanque geldt dat we zullen starten in de laagste divisie. Onze “thuis“- wedstrijden zullen waarschijnlijk in de hal van Apeldoorn worden gespeeld. Hierover zal door het bestuur nog een definitief besluit genomen moeten worden.

Iedere wedstrijddag strijdt een team van 6 spelers namens hun vereniging tegen één andere club. In drie ronden worden 8 partijen gespeeld (doublette, triplette, doublette) en iedere gewonnen partij levert een punt op. De eindstand kan dus variëren van 8-0, 5-3 enz. Een gelijkspel kan dus ook. De samenstelling van het team mag per speeldag wisselen.
Je hoeft zo niet iedere keer mee te doen en de speeldagen zijn op zaterdag.

 

olympisch.png

Jeu de boules olympisch?

Zie deze video

 

Inschrijven als lid ? 

 

Inschrijfformulier Hattem Pétanque  (.doc)

Inschrijfformulier Hattem Pétanque   (.pdf)

Ingevuld formulier kan naar b.kort@hattempetanque.nl